Често Задавани Въпроси

Чийзкейкър е човек, който обича да яде, да мисли, да подарява, да приготвя чийзкейк. Ако някое от тези твърдения важи и за вас значи сте чийзкейкър 🙂

Причината да не можем да доставим в денят на поръчката е, че не поддържаме наличност от чийзкейковете. Това е така, защото не ползваме консерванти и срокът на годност е до 3 дни. Другата причина е, че желаем нашите клиенти винаги да получават пресен и качествен продукт.

Всички поръчки на стойност над 50 лв. са с безплатна доставка.

Срокът за доставка е 24 часа от приемането на поръчката. Но обикновено можем да направим доставка на следващият ден. Винаги се свързваме с нашите клиенти за потвърждение на поръчката и доставката.

Можете да следвате стъпките при поръчка на нашата страница. Ако не искате да минавате през количката, можете да си изберете продукт от нашата страница и да преведете сумата на банковата ни сметка BG40FINV91501016622359 (ако поръчката е на стойност под 50 лв е необходимо да добавите и 5 лв. за доставка).  След като направите превода е необходимо да ни изпратите снимка или копие на платежното нареждане на [email protected]

Можем да издадем сертификат за всеки продукт, който предлагаме. Необходимо е да попълните в полето „бележки“ при завършването на поръчката или да ни пишете на [email protected] с номерът на поръчката.

Информация за данните, които пазим можете да намерите на нашата страница за Политика за личните данни.